De kortste weg naar (2).png

Ontdek hoe je de weg naar dromenland voor je kleintje  vrij maakt

 

" Een eerste kindje, je weet totaal niet wat op je af komt. En mijn man zei altijd: “De baby moet gewoon eten en slapen.” Dat is zo, maar als vrouw hoor je genoeg verhalen waar beide niet vanzelfsprekend zijn als het lijkt. En toen kwam Tina op ons pad met een cursus ‘De kortste weg naar dromenland’. Ze zette ons aan het (denk)werk en gaf ons heel wat tips waarmee we direct aan de slag kunnen als onze kleine meid er is. En moesten er nog hindernissen zijn, weten we waar we terecht kunnen.Als mama volg je je gevoel, maar soms ben je even de weg kwijt. Als je dan tijdig aan de rem kan trekken en samen met Tina naar de juiste oplossing voor jouw baby kan zoeken, dan heb je meer rust en kan je des te meer genieten van dat kleine wonder.”

Evelien. Mama van Minne

Ik heb toen mijn baby 4 maanden oud was de cursus gevolgd voor een goede slaapbasis.
Ik moet zeggen dat vele van de tips en tricks effectief waren.
Sprongetjes, ziek zijn en tandjes zorgden ervoor dat er soms roet in het eten werd gestrooid. Ondertussen is onze man 9 maanden oud en pluk ik nog steeds de vruchten van deze cursus. Tot nu toe hebben we nooit problemen om hem te slapen te leggen. Hij wordt wakker te slapen gelegd en valt helemaal alleen in slaap. Slaapt in verschillende bedjes momenteel bij oppas, crèche, op reis… Heel tevreden! Kan het alleen maar aanraden wetende dat ik in het begin een baby had met hazenslaapjes en amper rust

Kjenta. Mama van Lasse

 

"Moet ik mijn baby zijn eigen ritme laten volgen?"
"Verwen ik mijn baby niet door hem telkens op te pakken?"
"Zal mijn baby wel leren zelf in slaap te vallen wanneer ik hem telkens in slaap wieg?

Je krijgt als jonge ouders zoveel verschillende adviezen, waardoor je je vaak gedwongen voelt om te kiezen tussen je verstand en je hart.

Maar moet je eigelijk wel kiezen? Zou het niet veel fijner zijn als je kan tegemoet komen aan je baby's behoeftes, terwijl je werkt aan een stabiele slaapbasis?

WEL... dat kan!!

Wanneer je een goed zicht hebt op alle factoren die de slaap van je kleintje kunnen verstoren en deze in balans kan brengen, kan je al vroeg starten met het leggen van de fundamenten voor de slaap, en dit terwijl je de best mogelijke band opbouwt met je baby.

 
IMG_6401.jpg

Zo'n 2 jaar geleden worstelde ik zelf met de vele "goedbedoelde adviezen". Het voelde niet goed voor mij om mijn dochtertje in al haar onrust niet bij me te nemen. Maar toch wilde ik haar dezelfde goede slaapgewoontes aanleren die mijn zoontje vanaf het begin als vanzelf had meegekregen.


Ook ik heb dus daar gestaan...

In jouw schoenen!

Het resultaat van de zoektocht naar "The best of both worlds" in deze vele adviezen, deel ik graag met jullie in deze online module zodat jullie als jonge ouders deze eindeloze zoektocht niet hoeven te ondergaan.


Natuurlijk is deze module niet enkel opgebouwd uit mijn persoonlijke meningen en ervaringen, maar ook op wetenschappelijke onderzoeken, en methodes die bewezen effectief zijn gebleken!

 

Deze module is voor jou als :

Je zwanger bent

Je baby in zijn eerste trimester zit

Je de slaap van jouw baby beter wilt leren begrijpen en ook wil verbeteren

Je fan bent van responsief ouderschap, of wil weten wat dit inhoudt in de eerste 3 maanden

Je jouw kleintje vanaf het begin de juiste funderingen wil geven voor een stabiele slaapbasis.

Je op zoek bent naar antwoorden op de meest gestelde babyvragen

 

Al deze informatie vind je  hier samengevat in een online module  waarvoor je 3 maanden de toegang krijgt. Je kan elk afzonderlijk onderdeel bekijken op je eigen tempo, en wanneer jij de info nodig hebt! 

Jouw investering voor deze online module bedraagt slechts €49, waardoor jij de weg naar dromenland voor je kleintje vrij kan maken!

 

Extra's

Schrijf je nu in en ontvang bovenop de toegang tot de module, nog 3 gratis extra's

Masterclass S.O.S. slapen

Masterclass S.O.S. Flesvoeding

Masterclass S.O.S. Borstvoeding