De kortste weg naar dromenland.png

Ontdek hoe je de weg naar dromenland voor je kleintje  vrij maakt

Blije baby

Evelien, mama van Minne

"Als mama volg je je gevoel, maar soms ben je even de weg kwijt. Als je dan tijdig aan de rem kan trekken en samen met Tina naar de juiste oplossing voor jouw baby kan zoeken, dan heb je meer rust en kan je des te meer genieten van dat kleine wonder.”

Smiling Baby

Silvie, mama van Yada en Ilonka

"De inhoud van deze module is zo waardevol voor jonge ouders! Ik wou dat ik dit al was tegengekomen na de geboorte van mijn eerste dochter. Het had me heel wat stress en onzekerheden kunnen besparen! Het is als een soort handleiding die elke ouder zou moeten meekrijgen bij de geboorte van hun baby"

"Verwen ik mijn baby niet te fel door hem steeds op te pakken?"
"Welk flesje is nu het beste voor mijn baby?"
"Mijn baby is heel alert en wil niets missen, hoe kan ik er voor zorgen dat hij toch de nodige slaap krijgt?"
"Flesvoeden op schema of op verzoek?"
"Krijgt mijn baby wel voldoende melk aan de borst?"


Je krijgt als jonge ouders zoveel verschillende adviezen, waardoor je je vaak gedwongen voelt om te kiezen tussen je verstand en je hart.

Maar moet je eigelijk wel kiezen? Zou het niet veel fijner zijn als je kan tegemoet komen aan je baby's behoeftes, terwijl je werkt aan een stabiele slaapbasis?

WEL... dat kan!!

Wanneer je een goed zicht hebt op alle factoren die de slaap van je kleintje kunnen verstoren en deze in balans kan brengen, kan je al vroeg starten met het leggen van de fundamenten voor de slaap, en dit terwijl je de best mogelijke band opbouwt met je baby.

Zo'n 2 jaar geleden worstelde ik zelf met de vele "goedbedoelde adviezen". Het voelde niet goed voor mij om mijn dochtertje in al haar onrust niet bij me te nemen. Maar toch wilde ik haar dezelfde goede slaapgewoontes aanleren die mijn zoontje vanaf het begin als vanzelf had meegekregen.

Ook ik heb dus daar gestaan

In jouw schoenen!

Het resultaat van de zoektocht naar "The best of both worlds" in deze vele adviezen, deel ik graag met jullie in deze online module zodat jullie als jonge ouders deze eindeloze zoektocht niet hoeven te ondergaan.

 

Natuurlijk is deze module niet enkel opgebouwd uit mijn persoonlijke meningen en ervaringen, maar ook op wetenschappelijke onderzoeken, en methodes die bewezen effectief zijn gebleken!

Deze module is zeker iets voor jou wanneer:

Je zwanger bent

Je baby in zijn eerste trimester zit

Je de onrust van jou baby beter wilt leren begrijpen en ook wil aanpakken

Je fan bent van responsief ouderschap, of wil weten wat dit inhoudt in de eerste 3 maanden

Je jouw kleintje vanaf het begin de juiste funderingen wil geven voor een stabiele slaapbasis.

Je op zoek bent naar antwoorden op de meest gestelde babyvragen

Al deze informatie vind je  hier samengevat in een online module  waarvoor je 6 maanden de toegang krijgt. Je kan elk afzonderlijk onderdeel bekijken op je eigen tempo, en wanneer jij de info nodig hebt! Omdat ik weet hoe beperkt de tijd van jonge ouders is, hoef je dus geen vaste volgorde te volgen in de verschillende onderwerpen en kan direct overgaan tot het onderwerp waarover jij meer wil weten!

Jouw investering voor deze online module bedraagt slechts €75, waardoor jij de weg naar dromenland voor je kleintje vrij kan maken!

Schrijf je nu in en ontvang bovenop de toegang tot de module:

  • Een coach call t.w.v. €30 om al je extra vragen te stellen